Perinteinen puukko liimattuna

"Paketti" kasassa.


Seuraavaksi liimasin koristepinnit molemmille puolille kahvaa ja hioin ylimalkaiset muodot hiomakoneella. Pinnien kuvio tulee näkyviin paremmin hiomisen jälkeen, tai niin ainakin toivon... aivan kuten puun värit ja kuviokin pitäisi olla aikalailla erilainen viimiestelyn jälkeen. Viimeistely tosin voi jäädä joulukuuhun, sillä välin on kaikkea muuta näperreltävää.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se paketti tuli eilen. Muitten nukahdettua hiivin luonnostelleen vieraskamariin. Ja hupsista seuraavan kerran kahtoin kelloa niin oli jo kolme aamuyöllä. Tein monta erilaista kahvan mallia ja sitte rupes hirvittää, että puukko jää tuppeen kiinni valmistus vaiheessa joten otin sen suoran mallin. Mutta kyllä mä olen jääny tähän jo nyt koukkuun. Innossaan hypistelin työkalupuolella kaupassa kaikkea mukavaa ;)
Oon miettiny et uskallanko laittaa blogiin kuiva vaiheista, ettei hanke pajastu :)

JPJ kirjoitti...

Hauskan ja salaperäisen kuuloista touhua :) Niinhän se lahjan teko joskus on.
Mielenkiintoista olisi nähdä millainen puukostasi tulee, viimeistään sitten kun se ei enää ole salaisuus, laita blogiisi näkyville.

Iloista puuhastelua!

Anonyymi kirjoitti...

Laitampa tietysti. Vois laittaa tekovaiheen kuviaki sitte ja otan riskin ja laitan juuri ennen joulua sen blogiin näytille saa sitte kommentoida. En muuten kyllä kestä sitä salassa enempää pitää jollekkin on pakko kertoo.
Ostin kuulapäävasaran niin mies nauro et sä et tuolla kyllä pysty nauloja naulaan. Kummasti meitä molempia nauratti joskin eri syistä.
Varmasti joulun jälkeenkin kun tajuaa mitä oon touhunnu ;o)